محل تبلیغ شما

کیک و شیرینی های هیجان انگیز با توت فرنگی

ماهنامه کیک و شیرینی: در این مطلب طرز تهیه چند مدل کیک و شیرینی به توت فرنگی را به شما آموزش می دهیم. حالا که فصل توت فرنگی است و قیمت این میوه خوشمزه کمی به ثبات رسیده است، توصیه می کنیم این پیشنهادهای هیجان انگیز را از دست ندهید.

مواد لازم خمیر:

کره سرد: ۱۱۰ گرم
آرد: ۲۴۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱ عدد
پودر قند: ۳۰ گرم
شیر سرد: حدودا یک سوم پیمانه

مواد لازم میانی:

زرده تخم مرغ: ۲ عدد
خامه فرم گرفته: ۲۵۰ گرم
آرد: ۱ ق س
شیر: یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
وانیل: یک هشتم ق چ
پودر ژلاتین: ۵ ق چ
پوره توت فرنگی: ۲۰۰ گرم

طرز تهیه:

۱٫ کره را معکبی خرد کرده و به مدت نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. آرد و پودر قند را داخل غذاساز ریخته کره سرد را اضافه کنید، غذاساز را با دور متوسط روشن کنید تا مواد با هم مخلوط شده و به شکل خرده نان دربیاید.

۲٫ زرده تخم مرغ را نیز اضافه کنید سپس در حالیکه دستگاه روشن است کمتر یا بیشتر از شیر دستور استفاده شود، خمیر را داخل نایلون گذاشته و به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید سپس خمیر را روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید و داخل قالب تارت انداخته به کمک دست فرم قالب را به خمیر داده و اضافه های خمیر را با چاقو ببرید قالب را دوباره به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید.

۳٫ پس از گذشت زمان لازم کف خمیر را با چنگال سوراخ کرده روی آن کاغذ روغنی انداخته و با سنگ نسوز یا حبوبات پر کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید سپس از فر درآورده حبوبات و کاغذ روغنی را برداشته و دوباره ۱۰ دقیقه بپزید و کنار بگذارید تا خوب خنک شود پس از خنک شدن با مواد میانی پر کرده و روی آن را با خامه و توت فرنگی تزیین کنید.

۴٫ برای تهیه مواد میانی زرده های تخم مرغ را با همزن دستی کمی بزنید. شکر و آرد را با هم مخلوط کنید شیر سرد و زرده های تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده روی حرارت ملایم قرار داده مدام هم بزنید تا غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید، ژلاتین حل شده را به کرم اضافه کنید و کنار بگذارید تا سرد شود پس از سرد شدن، وانیل و پوره توت فرنگی را به کرم اضافه کنید. خامه را بزنید تا فرم بگیرد و سپس با مواد مخلوط کنید.

افزودن دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *